O MENI

Zdravo, ja sam Nikola. Dobrodošli na moj blog. Blog mrnicolleto.com postoji 5 godina. Pisana reč je uvek bila moja velika ljubav, te me je ista odvela na Fakultet političkih nauka – smer žurnalistika. Novinarsku karijeru započeo sam na radio stanicama – Planeta, Regionalni radio Srem. Nakon dve godine na poziciji gl. i odg. urednika radija Fruška gora, napuštam novinarstvo i svoje profesionalno usavršavanje nastavljam u sektoru prodaje radeći za najveće svetske retail kompanije ( LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, Duffry )

Intervju za magazin ,, Turistički svet,,

Radeći za svetske cruise kompanije ( Princess, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line ) proputovao sam veći deo sveta, stekao nove prijatelje, usavršio jezike, upoznao nove kulture. Nakon povratke iz Amerike, sasvim neočekivano započinjem hotelijersku karijeru u sektorima hotelske prodaje i marketinga ( Hotel Park, Zdravljak Park INN, Hotel Crystal ) koristeći znanje i prodajne veštine koje sam stekao radeći za velike retail lance.

U okotobru 2018.godine osnovao sam regionalnu turističku blog platformu disoversrem.com . Discover Srem blog platforma kreirana je iz želje da se na najbolji mogući način, u vremenu nedostatka kvalitetnih informacija, promovišu prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, destinacije koje posećujemo i da kao takva objedini turistički potencijal regiona, ali i posebno agresivno promoviše sadržaje najstarijeg Nacionalnog parka Srbije – Fruške gore. Prosto rečeno, sajt je nastao iz ljubavi prema kraju u kom smo rođeni mi, koji lokacije na kojima boravimo želimo da podelimo i sa vama jer smo sasvim sigurni da je Srbija najlepša!

Misija discoversrem.com platforme, pre svega je da obezbedimo blog koji će služiti kao sredstvo komunikacije između ljubitelja putovanja, u svrhu razmene informacija i turističkog iskustva. Trudićemo se da tekstovi na ovom blogu, pored informativnog karaktera budu i edukativni kako bi podigli svest o novim trendovima u turizmu.

Blogovanje je samo produžetak ljubavi prema pisanoj reči i novinarstvu. Želim da sa svima na svom blogu delim uvek i samo uvek lepe vesti i pozitivno iskustvo. Trudim se da pišem o svakoj destinaciji koju posetim kako bih onima koji možda baš istu planiraju olakšao pripreme za putovanje i upoznao ih sa onim što ih očekuje.

Zaljubljen sam u Atinu, Istanbul i Beograd. I pse. Nadam se da ćemo se negde nekada i sresti. Hvala vam što ste svratili!

3 Comments on "O MENI"

  1. Maria Stankovic | January 29, 2017 at 5:13 am | Reply

    Srce si ♥️ Good luck ?

  2. Po čemu Istanbul? 🙂

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.